Pepperkakehus-arkitekter vant konkurranse!

Pepperkakehus3
9. klassene på Ris skole har i år igjen deltatt i Nasjonalmuseet arkitektur sin pepperkakekonkuranse. Temaet i konkurransen var eventyr, med utgangspunkt i "De tre bakende bruse". Oppgaven var å lage en bolig til en eventyrkarakter. Hver av de syv 9. klassene har kåret en klassevinner som er sendt inn som bidrag til konkurransen.
 
1. premie! Vinneren i kategorien"Ungdom til og med videregående skole" ble skoen: "There was an old woman living in a shoe" representert ved klasse 9a. Vinnergruppen består av: Andreas Cannon Lorgen, Jørgen Eide, Kaja Lund Johnsen og Tonje Bjørklund Hopen. Den andre gruppen som vant 1.premie var "Soria Moria Slott" fra klasse 9e, som ble vinner i kategorien "100% pepperkakedeig". Vinnergruppen består av: Julie Sand, Nanki Teigen, Anne-Marit Imset og Amna Ahmed. Gratulerer til alle deltakere og til vinnere spesielt!
 
De andre bildene er av pepperkakehus fra Ris som var med i konkurransen - ett fra hver klasse på 9.trinn - og som også står utstilt på Nasjonalmuseet arkitektur i perioden fra 7. desember til 7. januar. Besøk museet og se de flotte bidragene! 
Pepperkakehuset "Soria Moria slott"
Pepperkakehus