Ris skoles dag 2019

Lærerebandet Ris skole synger og spiller

Tirsdag 4 juni var Ris skoles dag 2019. For en dag! Med Ris skoles venner i spissen, og elevar og lærere som hadde forberedt flotte utstillinger av sine arbeider i kunst og håndverk og i valgfag, ble dette en fantastisk dag. Mange foresatte og elevers bekjente kom for å delta på dagen vår. Så bra oppmøte var det, at alle pølsene var utsolg allerede drøyt halvveis ut i "dagen", og kaker og fruktshaker gikk unna i utsalgsboden. Det sagnomsuste loddsalget var i gang nærmest før dagen hadde blitt offisielt åpnet, med flotte premier, som vanlig.

Fotballkampen mellom elever og lærere gikk av stabelen også i år. Tenk at LÆRERLAGET VANT!! Dette har ikke skjedd på årtier. Elevene var faktisk litt i tvil om hvilket lag de skulle heie på. De mente at vinnende lærere medførte blide lærere de neste dager, som jo er fint, ble det ytret. 

Fra scenen bidro elever med fantastiske musikkinnslag og show. Og til sist, men ikke minst - lærerbandet! Vi er svært stolte av å ha så mange proffe musikere i staben. De fremførte to låter som et solid punktum på denne fantastiske dagen.

Stor takk for innsatsen til alle deltakere, og spesiell takk til Ris skoles venner for at dere er med på å lage Ris skoles dag!

Ris skole mennesker i skolegård
Elever på scene
Fotballkamp Ris skole
Loddsalg
Elever på Scene bandmusikk
Mennesker kjøper kaker og frukt og brus
Mennesker i kioskkø